Sulina -scurt ghid de calatorie

sulina

Sulina – locul in care intra soarele in tara.

Navigand pe apele involburate ale internetului am descoperit un site – www.TravelGirls.ro. Pe acest adevarat ghid de calatorii am gasit un articol scris de Narcisa, ce a facut o adevarata radiografie a localitatii Sulina.

Sulina pentru mine inseamna mai mult decat o destinatie de vacanta, reprezinta locul meu de bastina, leaganul copilariei mele.

Sulina este un loc minunat de petrecut in familie, plaja are nisip fin iar apa este putin adanca pe distanta de cel putin 100 m.

DSC09764

 

 

Va invit sa descoperiti Sulina vazuta prin ochii Narcisei si sa va rezervati un loc pe salupa Colanda (0744189880) pentru a va transforma vacanta intr-o amintire placuta.

„Când te gândești la Delta Dunării, cel mai probabil îţi vin în minte canalele, stuful, păsările, satele mici și în general sălbăticia pe alocuri intactă în care trăiește un întreg ecosistem. Sulina, cel mai estic oraș al României și cel mai estic punct al Uniunii Europene, este o surpriză pentru vizitatorul de rând, care pășește aici pentru prima dată. E și normal, după ce traversezi Delta pentru câteva ore, nu te aștepţi ca la vărsarea Dunării în Marea Neagră să dai peste un orășel în adevăratul sens al cuvantului. Sulina e o surpriză în sine ce te minunează la fiecare pas……”

 

Calendar is loading...

 

 

Fii un prieten bun si imparte